Service

Onze service gaat veel verder dan het poederlakken van uw producten. Wij regelen eventueel voor u ook de laatste behandeling aan uw profielen, zoals ontdreunings-, en beschermfolie plakken. Daarnaast hebben wij als doelstelling het aantal afgelegde kilometers van uw profielen zo laag mogelijk te maken. Om dit te realiseren kunnen wij uw profielen en plaatwerk desgewenst per detail verpakken met uw speciale verpakkingswensen en rechtstreeks vanuit Compri Coating Service aan uw klant of afnemer leveren.

Onze levertermijnen benaderen die van de strikt noodzakelijke doorlooptijd in de productielijn. Ook voor al uw vragen omtrent het meest geschikte coatingsysteem voor uw toepassing kunnen wij u adviseren. Onze bedrijfsstructuur is ook zeer vlak opgebouwd. U krijgt steeds direct de juiste persoon aan de lijn en u wordt onmiddellijk geïnformeerd omtrent uw orderstatus.

‍C‍ompri Coating Service werkt in feite als een kleine KMO m.b.t. de communicatie met de klant maar tevens met de capaciteiten en know-how van een grote multinational!