Kwaliteit, duurzaamheid & milieu

Kwaliteit
Compri Coating Service werkt volgens de recentste kwaliteitsvoorschriften die gebruikelijk zijn voor architectuurtoepassingen van gecoat aluminium.  Onze productielijnen zijn opgebouwd met de laatste technologische ontwikkelingen en met het oog op een maximale flexibiliteit tijdens het productieproces.  Wij beschikken over een eigen, volledig uitgerust labo waar we de nodige productiecontroles kunnen uitvoeren.  We werken samen met de meest gerenommeerde leveranciers van chemicaliën en poedercoatings op de Europese markt. Door deze eigen expertise en de kennis die bij deze leveranciers zit kunnen wij u het perfecte advies geven voor al uw coating opdrachten.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij ons hoog aangeschreven. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen om het toenemend marktaandeel van gerecycleerd aluminium, met de hoogste kwaliteit te kunnen blijven coaten zonder verlies aan corrosiebestendigheid.

Milieu
Uiteraard werkt Compri Coating Service al van in het begin met een chroomvrije conversielaag. Het gehele voorbehandelingsproces voldoet aan de huidige milieuwetgeving en is zodanig ontworpen dat een minimum aan chemicaliënverbruik en energie gegarandeerd is.